Βέργας Νικόλαος
Βέργας Νικόλαος προπονητής κολύμβησης απόφοιτος ΤΕΦΑΑ
ΕΑΤ Αλέξανδρος
Προπονητής
ΕΑΤ Αλέξανδρος
Βέργας Νικόλαος Προπονητής κολύμβησης απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης. Πτυχιούχος των σχολών κριτών χρονομέτρων ,κολύμβησης, τρίαθλου, μοντέρνου πεντάθλου. 1973 ξεκινά το κολύμπι στην ομάδα της ΧΑΝΘ με προπονητή τον Σωτήρη Γιατσή και αργότερα στην ομάδα του ΠΑΟΚ με προπονητή τον Χρήστο Γαρέφη. 1982 ξεκίνησε τεχνική κολύμβηση στον ΙΟΘ Θεσσαλονίκης με προπονητή τον Φίλιππο Καλαβρέζο ,ενώ την επόμενη χρονιά 1983 ως πρωταθλητής Ελλάδος πήρε το πολυπόθητο πριμ για την είσοδο στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης.
Masters
ΕΑΤ Αλέξανδρος
Κολύμβηση
ΕΑΤ Αλέξανδρος
1984 επιστρέφει και πάλι στην ΧΑΝΘ όπου ταυτόχρονα με σπουδές και επαγγελματική δραστηριότητα συνεχίζει να κολυμπά σε πανελλήνια πρωταθλήματα με την ομάδα ΟΠΕΝ της ΧΑΝΘ και προπονητή τον Φίλιππο Καλαβρέζο. Από 2005 και μετά και ενώ αρχίζει να μεγαλώνει το κίνημα των masters καθιερώνεται σαν αθλητής και προπονητής στην ομάδα ΕΑΤ Αλέξανδρος στο τμήμα των masters. Επίσης σαν ανήσυχος χαρακτήρας ασχολείται και με άλλα σπορ ,όπως μεγάλες αποστάσεις ορεινού τρεξίματος, αναρρίχηση σε κορυφές όπως αυτές του Ολύμπου κατά επανάληψη, καθώς και αγώνες με ποδήλατο.


Ομοσπονδίες που ΑΕΤ Αλέξανδρος είναι μέλος. Το σωματείο Κολυμβητική ΚΟΕ Κολυμβητική masters τεχνική κολύμβηση. ΕΟΜΟΠ ελληνική ομοσπονδία μοντέρνου πένταθλου μοντέρνο πένταθλο και τρίαθλο.
Βέργας Νικόλαος
Βέργας Νικόλαος
Βέργας Νικόλαος
Βέργας Νικόλαος
Βέργας Νικόλαος
Βέργας Νικόλαος
©  Copyright EAT ALEXANDROS
Webulk
The ultimate Team for creating amazing websites