Αγωνιστική Κολύμβηση
ΕΑΤ Αλέξανδρος
Στην κολύμβηση, καθώς το νερό, λόγω της μεγαλύτερης πυκνότητάς του σε σχέση με τον αέρα, μεγιστοποιεί τα λάθη και τις αντιστάσεις, που παρεμποδίζουν τις κινήσεις και την προώθηση των κολυμβητών, η σωστή τεχνική αποτελεί πολύ πιο καθοριστικό παράγοντα για την επίτευξη υψηλών επιδόσεων και την αποφυγή τραυματισμών, σε σύγκριση με όλα τα υπόλοιπα αθλήματα.
ΕΑΤ Θεσσαλονίκη
ΕΑΤ Αλέξανδρος
Το αγωνιστικό τμήμα περιλαμβάνει κυρίως μαθητές γυμνασίου και Λυκείου και στόχος είναι η συμμετοχή σε τοπικά και πανελλήνια πρωταθλήματα. Στόχος μας είναι η επίτευξη καλών επιδόσεων σε συνδυασμό πάντα με την σωστή διαπαιδαγώγηση καθώς και τις καλές σχολικές επιδόσεις.
ΕΑΤ Θεσσαλονίκη
ΕΑΤ Αλέξανδρος
Ο ΕΑΤ Αλέξανδρος έχει το μεγαλύτερο τμήμα εκμάθησης κολύμβησης ενηλίκων στη Θεσσαλονίκη. Ο τελευταίος ενήλικας που έμαθε να κολυμπάει μαζί μας ξεκίνησε την προσπάθεια στα 57 του, ενώ για την τελευταία ενήλικα δεν θα αναφέρουμε ηλικία γιατί είναι γυναίκα. Πολλοί από τους αθλητές της ομάδας που έμαθαν φέτος να κολυμπάνε στην παρέα μας, θα λάβουν μέρος την επόμενη εβδομάδα και στους αγώνες Masters που θα πραγματοποιηθούν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο. Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθει κάποιος να κολυμπάει και ακόμα περισσότερο για να ξεκινήσει να γυμνάζεται. Το τμήμα εκμάθησης ενηλίκων λειτουργεί καθημερινά το πρωί 07.00-10.00 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο εκτός Τρίτης. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη σελίδα μας ή τηλεφωνικά με το Κο Καλαβρέζο Φίλιππo 6979335185.
©  Copyright EAT ALEXANDROS
ΕΑΤ Αλέξανδρος Εκμάθηση Κολύμβησης