ΕΑΤ Θεσσαλονίκη
ΕΑΤ Αλέξανδρος
Το τμήμα των μάστερς αποτελείται από πρώην αθλητές και μη ,που έχουν συνδυάσει την οικογένεια την δουλειά και τον αθλητισμό. Μέσα στην εβδομάδα χρησιμοποιούν την προπόνηση σαν ένα ευχάριστο ξεκίνημα πριν αρχίσουν την μέρα τους, ενώ μερικά από τα Σαββατοκύριακα τους τα περνούν μακριά από την καθημερινότητα της πόλης συμμετέχοντας σε αγώνες στην πισίνα αλλά και την θάλασσα.
Masters Κολύμβηση
ΕΑΤ Αλέξανδρος
Στην κολύμβηση, καθώς το νερό, λόγω της μεγαλύτερης πυκνότητάς του σε σχέση με τον αέρα, μεγιστοποιεί τα λάθη και τις αντιστάσεις, που παρεμποδίζουν τις κινήσεις και την προώθηση των κολυμβητών, η σωστή τεχνική αποτελεί πολύ πιο καθοριστικό παράγοντα για την επίτευξη υψηλών επιδόσεων και την αποφυγή τραυματισμών, σε σύγκριση με όλα τα υπόλοιπα αθλήματα.
Κολύμβηση
ΕΑΤ Αλέξανδρος
Η Κολύμβηση είναι άθλημα κίνησης μέσα στο νερό. Ως οργανωμένο άθλημα, η κολύμβηση είναι επινόηση των νεότερων χρόνων. Ως μέσο ψυχαγωγίας συναντάται μεταξύ των πρώτων δραστηριοτήτων που δοκίμασε ο άνθρωπος επάνω στη γη. Οι αρχαίοι Έλληνες του έδιναν πολλή προσοχή και θεωρούσαν άσχημο πράγμα το να μην μπορεί κάποιος να κολυμπά. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1896 συμπεριλήφθηκε ως ιδιαίτερο άθλημα και η κολύμβηση από τότε έγινε ένα από τα πιο αγαπητά αγωνίσματα.

Ομοσπονδίες που ΑΕΤ Αλέξανδρος είναι μέλος. Το σωματείο Κολυμβητική ΚΟΕ Κολυμβητική masters τεχνική κολύμβηση. ΕΟΜΟΠ ελληνική ομοσπονδία μοντέρνου πένταθλου μοντέρνο πένταθλο και τρίαθλο.
Τμήμα ενηλίκων Μάστερς
Νέες εγγραφές: τι χρειάζομαι για να ξεκινήσω την εκμάθηση κολύμβησης

1. Βεβαίωση καρδιολόγου  2. Αποδεικτικό εμβολιασμού η covid test  3. Μαγιό κολυμβητικό πετσέτα η μπουρνούζι  4. Σανίδα, ζεύγος βατραχοπέδιλα
Γιαννακάκης Κωνσταντίνος
Καρδιολογο
Καραμανλή Κωνσταντίνου 60, πλησίον Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, Θεσσαλονίκη, 54642, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
+306944570016
+302310887163
Καρδιολόγοι συνεργαζόμενοι με ειδική τιμή για την ομάδα μας
Δοντας Χρήστος
Τηλέφωνο
Παπανικολάου 25-27, Πεύκα Θεσσαλονίκης, 570 10
+306976554049
+302311301010
©  Copyright EAT ALEXANDROS
ΕΑΤ Αλέξανδρος Εκμάθηση Κολύμβησης